Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
16.5 °C 21%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ταϊλάνδη: Αυξάνονται οι νεκροί από τη φωτιά σε μπαρ της Μπανγκόκ - Κατέληξε μία 20χρονη, συνολικά 34 θύματα
Ημερομηνία: Σήμερα 19/7/2026, 08:44 - Εμφανίσεις: 39



Ο απολογισμός από την πυρκαγιά σε μπαρ της Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη, την περασμένη εβδομάδα αυξήθηκε σε 34 νεκρούς, μετά τον θάνατο σήμερα 20χρονης που υπέκυψε στα τραύματά της, όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές.

Η φωτιά ξέσπασε την περασμένη Κυριακή σε δημοφιλές μπαρ-εστιατόριο στο βόρειο τμήμα της ταϊλανδικής πρωτεύουσας, στο Rong Beer Na Lat Phrao, όπου γινόταν συναυλία.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις έδειξαν ότι τα περισσότερα από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους λόγω δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα και υδροκυανικό οξύ μετά από εισπνοή καπνού ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία εξαιτίας των σοβαρών εγκαυμάτων τους.

Οι ερευνητές συνεχίζουν να ψάχνουν την αιτία της πυρκαγιάς και τους λόγους για τους οποίους προκάλεσε τόσα θύματα.

Η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στον κλιματισμό Η αρχική εκτίμηση των αρχών είναι ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα σε κλιματιστική μονάδα που βρισκόταν στην οροφή.

Με βάση τις μαρτυρίες των επιζώντων, οι αξιωματούχοι εκτιμούν ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο της σκηνής στο μπροστινό μέρος της παμπ και εξαπλώθηκε ταχύτατα, αναγκάζοντας πολλούς θαμώνες να τρέξουν προς το πίσω μέρος του καταστήματος, όπου βρίσκονται η κουζίνα και οι τουαλέτες.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Υπάρχουν δύο έξοδοι κινδύνου.

Η μία είναι κοντά στην κουζίνα.

Εκεί παρευρίσκονταν κιβώτια μπύρας που εμπόδιζαν τη διέλευση», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κυβερνήτης της Μπανγκόκ, Τσανττσάρτ Σιτιπούντ, προσθέτοντας ότι ένα τραπέζι εμπόδιζε και τη δεύτερη έξοδο κινδύνου, δυσχεραίνοντας την εκκένωση.

«Πρέπει να αναμένουμε τους πραγματογνώμονες να εξετάσουν πιο διεξοδικά τον χώρο», συμπλήρωσε....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
16.5 °C 21%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies